Welkom bij Twents Eetcafé Melkbeernke


 

We zijn van dinsdag tot en met zondag geopend (maandags gesloten). 

  • Terras geopend van 12.00 tot 20.00 uur
  • Lunch en diner op reservering, reservering aan de deur is ook een reservering

Bij reserveren worden u een paar vragen gesteld. Wanneer u een van deze vragen met 'ja' kunt beantwoorden wordt de reservering niet genoteerd.

 

Nederlandse Horeca Prijzen 2020

Wij zijn door de vakjury uitgeroepen tot "beste restaurant in de gemeente Dinkelland" op basis van het hoogste aantal stemmen èn de hoogste waardering! Dank aan iedereen die mee heeft gestemd!

Over ons

Welkom bij Melkbeernke, een echt Twents eetcafé in het hart van Denekamp.

Alle gerechten op de menukaart zijn zoveel mogelijk met lokale en regionale producten bereid.

Melkbeernke vertelt graag het verhaal van Twente en gaat daarom de verbinding aan met lokale en regionale boeren, telers en producenten.  Geen massaproducten dus, maar ingrediënten die zijn geleverd door mensen met passie voor het product en voor de streek en die garant staan voor een hoge kwaliteit. Dat betekent ook dat veel met seizoensproducten wordt gewerkt en de kaart dus voortdurend verandert.

Melkbeernke koopt direct bij lokale en regionale producenten en biedt ze een goede prijs, niet afhankelijk van groothandels.

En waar de naam Melkbeernke vandaan komt? Dat is de bijnaam van opa Bernhard Oude Egbrink, ooit de man die melk ophaalde bij de boeren voor de melkfabriek. Later werd Bernhards bijnaam ook de bijnaam van eigenaar en chef-kok Roy.

Samenwerking Twentse Bierbrouwerij

Twents eetcafé Melkbeernke heeft gekozen voor de Twentse Bierbrouwerij als drankenpartner. Heerlijk, eerlijk bier van de streek dus, gebrouwen in Hengelo. Natuurzuivere kwaliteitsbieren met de beste grondstoffen van het Twentse land.

Het assortiment wordt aangevoerd door Twents Premium Pils. Daarnaast zijn er speciaalbieren zoals Twents Oerpils, Twents Wit, Twents Bok, Twents Blond, Twents Radler en Twents Honingtriple.