Nieuws

Terug

Bestellen en afhalen

Vanaf vrijdag 20 maart aanstaande biedt Melkbeernke de mogelijkheid om lunch en diner gerechten af te halen. 

BESTELLEN EN AFHALEN

 • donderdag tot en met zondag (deze week starten we op vrijdag)
  • vanaf 11.00 uur zijn we telefonisch bereikbaar.
  • afhalen lunch tussen 12.00 - 14.30 uur.
  • afhalen diner tussen 16.30 - 19.30 uur.
 • houdt afstand en betaal indien mogelijk met pin
 • bestellen is alleen telefonisch mogelijk
 • niet eerder komen dan de op de door ons gegeven afhaaltijd
 • jouw gezondheid en veiligheid en die van onze medewerkers heeft onze hoogste prioriteit dus laten we rekening met elkaar houden.

Bestellen en afhalen

Over ons

Welkom bij Melkbeernke, een echt Twents eetcafé in het hart van Denekamp.

Alle gerechten op de menukaart zijn zoveel mogelijk met lokale en regionale producten bereid.

Melkbeernke vertelt graag het verhaal van Twente en gaat daarom de verbinding aan met lokale en regionale boeren, telers en producenten.  Geen massaproducten dus, maar ingrediënten die zijn geleverd door mensen met passie voor het product en voor de streek en die garant staan voor een hoge kwaliteit. Dat betekent ook dat veel met seizoensproducten wordt gewerkt en de kaart dus voortdurend verandert.

Melkbeernke koopt direct bij lokale en regionale producenten en biedt ze een goede prijs, niet afhankelijk van groothandels.

En waar de naam Melkbeernke vandaan komt? Dat is de bijnaam van opa Bernhard Oude Egbrink, ooit de man die melk ophaalde bij de boeren voor de melkfabriek. Later werd Bernhards bijnaam ook de bijnaam van eigenaar en chef-kok Roy.

Samenwerking Twentse Bierbrouwerij

Twents eetcafé Melkbeernke heeft gekozen voor de Twentse Bierbrouwerij als drankenpartner. Heerlijk, eerlijk bier van de streek dus, gebrouwen in Hengelo. Natuurzuivere kwaliteitsbieren met de beste grondstoffen van het Twentse land.

Het assortiment wordt aangevoerd door Twents Premium Pils. Daarnaast zijn er speciaalbieren zoals Twents Oerpils, Twents Wit, Twents Bok, Twents Blond, Twents Radler en Twents Honingtriple.