Nieuws

Terug

Dry-Aged vlees

Melkbeernke heeft zijn menukaart uitgebreid.

Vernieuwd is onder andere de lunchkaart, waarbij je nu jouw eigen broodjes en gerechten kan kiezen. Bovendien hebben we een menu met speciaal Dry-Aged vlees. Dit vlees is gerijpt in onze eigen  Dry-Aged koeling en daardoor nog malser en smaakvoller.
Het werd ok 'n moal tied!

 

Dry-Aged vlees

Over ons

Welkom bij Melkbeernke, een echt Twents eetcafé in het hart van Denekamp.

Alle gerechten op de menukaart zijn zoveel mogelijk met lokale en regionale producten bereid.

Melkbeernke vertelt graag het verhaal van Twente en gaat daarom de verbinding aan met lokale en regionale boeren, telers en producenten.  Geen massaproducten dus, maar ingrediënten die zijn geleverd door mensen met passie voor het product en voor de streek en die garant staan voor een hoge kwaliteit. Dat betekent ook dat veel met seizoensproducten wordt gewerkt en de kaart dus voortdurend verandert.

Melkbeernke koopt direct bij lokale en regionale producenten en biedt ze een goede prijs, niet afhankelijk van groothandels.

En waar de naam Melkbeernke vandaan komt? Dat is de bijnaam van opa Bernhard Oude Egbrink, ooit de man die melk ophaalde bij de boeren voor de melkfabriek. Later werd Bernhards bijnaam ook de bijnaam van eigenaar en chef-kok Roy.