Nieuws

06
nov
2019

Kerstlunch en Kerstdiner

Op Eerste Kerstdag verzorgen wij een heerlijke Kerstlunch. U bent welkom vanaf 11.30 uur.
De kosten bedragen €22,50 per persoon.

Op Eerste en Tweede Kerstdag kunt u weer bij ons terecht voor uw Kerstdiner tussen 16.30 en 18.30 uur.
Het Kerstdiner kost €36,50 per persoon. Reserveer nu alvast ...

Lees verder

16
okt
2019

’t Wordt ’n moal tied

Nieuw lunchconcept bij Melkbeernke Twents eetcafé - ’t Wordt ’n moal tied

Melkbeernke Twents Eetcafé introduceert een nieuw lunchconcept: ’t Wordt een moal tied. Een idee van chef Roy Oude Egbrink die het hippe foodconcept ‘sharing’ een Twentse invulling geeft. Gasten kiezen uit meerdere klein...

Lees verder

16
okt
2019

Vernieuwde menukaart

Melkbeernke heeft zijn menukaart uitgebreid.

Vernieuwd is onder andere de lunchkaart, waarbij je nu jouw eigen broodjes en gerechten kan kiezen. Bovendien hebben we een menu met speciaal Dry-Aged vlees. Dit vlees is gerijpt in onze eigen  Dry-Aged koeling en daardoor nog malser en smaakvoller....

Lees verder

26
sep
2019

Special: ons Herfstmenu

De zomer is weer voorbij en de herfst is aanbeland!

Daarom hebben we, naast de gebruikelijke menukaart, een speciaal Herfstmenu voor u samengesteld voor slechts €19,95 per persoon. 

   

 

Lees verder

Over ons

Welkom bij Melkbeernke, een echt Twents eetcafé in het hart van Denekamp.

Alle gerechten op de menukaart zijn zoveel mogelijk met lokale en regionale producten bereid.

Melkbeernke vertelt graag het verhaal van Twente en gaat daarom de verbinding aan met lokale en regionale boeren, telers en producenten.  Geen massaproducten dus, maar ingrediënten die zijn geleverd door mensen met passie voor het product en voor de streek en die garant staan voor een hoge kwaliteit. Dat betekent ook dat veel met seizoensproducten wordt gewerkt en de kaart dus voortdurend verandert.

Melkbeernke koopt direct bij lokale en regionale producenten en biedt ze een goede prijs, niet afhankelijk van groothandels.

En waar de naam Melkbeernke vandaan komt? Dat is de bijnaam van opa Bernhard Oude Egbrink, ooit de man die melk ophaalde bij de boeren voor de melkfabriek. Later werd Bernhards bijnaam ook de bijnaam van eigenaar en chef-kok Roy.

Samenwerking Twentse Bierbrouwerij

Twents eetcafé Melkbeernke heeft gekozen voor de Twentse Bierbrouwerij als drankenpartner. Heerlijk, eerlijk bier van de streek dus, gebrouwen in Hengelo. Natuurzuivere kwaliteitsbieren met de beste grondstoffen van het Twentse land.

Het assortiment wordt aangevoerd door Twents Premium Pils. Daarnaast zijn er speciaalbieren zoals Twents Oerpils, Twents Wit, Twents Bok, Twents Blond, Twents Radler en Twents Honingtriple.